Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Systemudvikling | AKJ Inventions

Systemudvikling


Vi udvikler elektronik lige fra den tidlige idé til det markedmodnede produkt.
Hvis du skal bruge elektronik til dit produkt kan vi udvikle det, og efterfølgende sørge for, at det bliver produceret og leveret til dig.
Det kan ske ved, at vi opretter et tæt samarbejde, kaldet ProduktPartnerskab, hvor vi udvikler produkter til lav pris (i nogle tilfælde gratis), imod til gengæld efterfølgende, at blive underleverandører.

Hvis du vælger AKJ Inventions til din elektronik udvikling får du ud over ovenstående en yderst innovativ partner, som ikke kan lade være med at finde på idéer til hvordan dit produkt kan blive endnu bedre.

Hvad angår AKJ Inventions og deres system udvikling skal det forstås således, at vi kommer med en samlet løsning. Udover, at det er elektronik kan det være software, mekanik, App's og cloud system.

Vi er en lille virksomhed, som værdsætter agilitet og fleksibilitet. Vi arbejder efter Lean Startup metoden, og har gjort det længe før den fik sit navn. Du kan læse mere om den her. Kort fortalt går det ud på at men hele tiden kun udvikler det som er absolut nødvendigt for at slut brugerne er tilfredse, hvormed omkostninger og leveringstid kan holdes på et minimum.

Hvis du ønsker en uforpligtende snak vedrørende din produktidé, så tag gerne direkte kontakt til os her: Kontakt.