Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Elektronik udvikling | AKJ Inventions

Elektronik udvikling


Man bruger elektronikken som en helt naturlig del af hverdagen derhjemme. Samtidig er elektronikken også blevet en fast del af arbejdsdagen. Uanset hvor man kigger hen, så er der noget elektronik til stede. Man opnår også mange forskellige fordele ved den moderne teknologi. Der findes i dag en lang række hjælpemidler, som er kommet til igennem den vidunderlige teknologiske udvikling. I dag kan man gøre mange gøremål både hurtigere og smartere. Dette gør, at man bruger mindre tid på disse praktiske gøremål.

Vi udvikler elektronik lige fra den tidlige idé til det markedmodnede produkt.
Hvis du skal bruge elektronik til dit produkt kan vi udvikle det, og efterfølgende sørge for, at det bliver produceret og leveret til dig.
Det kan ske ved, at vi opretter et tæt samarbejde, kaldet ProduktPartnerskab, hvor vi udvikler produkter til lav pris (i nogle tilfælde gratis), imod til gengæld efterfølgende, at blive underleverandører.

Vores speciale er elektronik til cleantech produkter og automatiske styringer.
Med det forstås energibesparende elektronik, power elektronik, LED belysning, indlejrede styring, Internet of Things (IoT) systemer, computer vision systemer, og alt hvad der kan sættes "smart" foran. Elektronik er tit blot en del af et færdigt produkt. Vi kan derfor via vores samarbejdspartnere tilbyde komplet system udvikling. Du kan læse mere om det her: System Udvikling.

Når du vælger et udviklings hus til at stå for din elektronik udvikling starter du aldrig fra bunden, og får gavn af tværfagligheden. Noget der er brugt til et produkt i belysnings branchen kan måske også bruges i landbruget. Derudover er der fleksibiliteten ved at undgå fastansættelser af dyre ingeniører. Hvis du vælger AKJ Inventions til din elektronik udvikling får du ud over ovenstående en yderst innovativ partner, som ikke kan lade være med at finde på idéer til hvordan dit produkt kan blive endnu bedre.

Vi er en lille virksomhed, som værdsætter agilitet og fleksibilitet. Vi arbejder efter Lean Startup metoden, og har gjort det længe før den fik sit navn. Du kan læse mere om den her. Kort fortalt går det ud på at men hele tiden kun udvikler det som er absolut nødvendigt for at slutbrugerne er tilfredse, hvormed omkostninger og leveringstid kan holdes på et minimum.

Hvis du ønsker en uforpligtende snak vedrørende din produktidé, så tag gerne direkte kontakt til os her: Kontakt.