Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Ydelser | AKJ Inventions

Ydelser


AKJ Inventions laver iderig opfindelser som skaber innovative produkter ud fra teknologierne bag Internet of Things, Smart City, Smart Homes og Cleantech.

Vi produktudvikler i et tæt og ærligt strategisk samarbejde med produkt partnere via en unik forretnings model,. Her arbejdes efter fælles mål og risiko samt fordele deles mellem parterne. På denne måde går vi fra det traditionelle kunde-/leverandør forhold og har i stedet et værdiskabende strategisk partnerskabs samarbejde for begge parter. Det betyder, at de mindre virksomheder også har råd til at tænke i innovativ produktudvikling.

Vores spids kompetencer er elektronik udvikling og produktion med tilhørende software/firmware - og vi har et bredt internationalt netværk af samarbejdspartnere inden for produktdesign, mekanik, IT-udvikling og produktion.

AKJ Inventions er en økonomisk attraktiv opfinder virksomhed, der både produktudvikler for store udviklingsafdelinger og fungerer som udviklingsafdeling for små og mellemstore virksomheder.

Er Du/I interesseret i at videreudvikle et eksisterende produkt - eller i at udvikle et nyt produkt, så kontakt os for en uforpligtende idesnak på telefon 20 82 43 83 eller email akj@akj.dk - og hør nærmere om vores unikke produkt partnerskabs aftale, som gør produktudvikling økonomisk attraktivt- og økonomisk muligt for de fleste.