Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Tidsregistreringssystem til folk med mange bolde i luften | AKJ Inventions

Tidsregistreringssystem til folk med mange bolde i luften


Tidsregistrering er et relevant værktøj i både servicevirksomheder og i produktion, samt i stat og kommuner. Med tidsregistrering opnår man ensartethed, effektivitet og overblik.

Som et mindre firma skifter vi ofte imellem mange forskellige opgaver, og igangværende opgaver afbrydes ofte af telefonopkald, møder og hasteopgaver.
Det kan være et problem hvis man samtidig ønsker at registre et præcis tidsforbrug, både for at kunne fakturere præcis, men også for at kunne drage nytte af det i form af intern effektivisering.

Vi udviklede derfor vores eget simple tidsregistrerings system, som netop er optimeret til folk med mange bolde i luften, også kaldet "blæksprutter".
Programmet som vi kalder SquidWorker, fungerer sammen med det online bogholderisystem E-conomic, og dets Projektstyrings modul.

Efter at vi selv havde anvendt SquidWorker et stykke tid, fremviste vi det for E-conomic. De syntes programmet var rigtig godt og enkelt, og tilbyder det nu via deres App side her: Registrer timer og kørsel med SquidWorker

SquidWorker er indtil videre gratis, men kræver som nævnt, at du har Projektstyringmodulet hos E-conomic.
Hvis du prøver SquidWorker så skriv gerne en anmeldelse på E-conomics side.

squid_worker_logo