Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Intelligent styring til LED solcelle lamper | AKJ Inventions

Intelligent styring til LED solcelle lamper


Siden 2008 har AKJ Inventions, sammen med firmaet Out-Sider A/S udviklet en intelligent elektronisk styring til LED solcelle lamper. Undervejs er DTU kommet med som samarbejdspartnere, i form af et EUDP projekt kaldet "PV LED Engine".

Projektet er nu kommet så langt, at Out-Sider A/S kan sælge de første produkter, som anvender denne avancerede elektroniske styring. Et eksempel på en af de produkter hvor styringen indgår, er cykelstativet Jello, som også kan ses på billedet til højre. For mere information vedrørende de produkter, som drager nytte af den nye styrings elektronik, så tag venligst direkte kontakt til Out-Sider A/S.

Styringen kan styre en LED lyskilde på op til 50 W. Lysstyrken justeres afhængigt af datoen, tiden på dagen, samt hvor meget energi
der er til rådighed på batteriet. Dermed kan styringen sørge for at der altid er lys, når der er behov for det, uanset hvor meget solen har skinnet. Lysstyrken vil være lidt mindre hvis der ikke har været meget sol. Mængden af energi som hentes fra solcellen og lagres i batteriet overvåges konstant, således at styringen bedst muligt kan forudsige hvor meget energi den skal anvende fremover for at være i balance.

Jello cykelstativ med indbygget LED lys, solcelle og intelligent styrings elektronik, installeret i Ørestaden (Foto: Out-Sider A/S)
jello-bollard-outsider-gallery-004