Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Eksamensprojekter m.m. | AKJ Inventions

Eksamensprojekter m.m.


I forbindelse med min uddannelse til diplomingeniør og derefter videre til civilingeniør, på Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Har jeg arbejdet med en lang række projekter. Nogle af de mest relevante, de to eksamens projekter er beskrevet på denne side.

Objekt detektering for robot manipulation
(eksamensprojekt ved civilingeniør-uddannelsen)

Junckers Industrier i Køge, der fremstiller parketgulve, ønskede at automatisere processen med at tage træstave fra en palle og lægge dem i en pressetørremaskine. Til det udviklede jeg noget styrings software baseret på computer vision. Se nærmere beskrivelse af projektet her.

Vision til navigering af RoboCup robot

I forbindelse med den årlige robot-konkurrence (RoboCup) på DTU i 2004 blev der konstrueret en robot der havde indbygget et stereo vision system for at kunne navigere igennem banen. Se mere om projektet her.

Styring af decentralt rensningsanlæg
(eksamenprojekt ved diplomingeniør-uddannelsen)

I forbindelse med mit eksamensprojekt på diplomingeniør-uddannelsen, som foregik hos Logos Control Systems, udviklede jeg en del af styrings elektronikken og software til et rensningsanlæg. Systemet var baseret på en StrongARM- processor, og omfattede blandt andet et indlejret webinterface og kommunikation med industri sensorer. Mere information om projektet kan finde her.


Objekt detering for robot manipulation
Vision til navigering af RoboCup-robot
Styring til decentralt rensningsanlæg