Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/e/7/6/akji.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 ECBS – Affugtnings System | AKJ Inventions

ECBS – Affugtnings Systemecbs-versionsECBS - Effektiv afhjælpning af fugt og dårligt indeklima

ECBS er et affugtnings system til kældervægge, som kan afhjælpe fugtproblemer og dårligt indeklima. Affugtnings systemet hedder ECBS og det fjerner fugt ved hjælp af elektronisk osmose, dvs. at vandet trækkes ud af væggen ved hjælp af en svag strøm spænding.

Løsningen kan afhjælpe de fugt-og indeklimaproblemer, der opstår i både nye og gamle bygninger - grundet kravene om reducering af energiforbruget - samt ældre huse og bygninger med kældre. ECBS har både en række økonomiske og bæredygtige fordele. Blandt andet er metoden markant billigere ift. anskaffelse og etablering af omfangsdræn og kodensaffugtere.

Fordele
• Automatisk styring for at optimere ydeevnen og minimere strømforbruget.
• Høj kvalitet.
• Elektroder lavet af syre rustfrit pins stål med Teflon/PTFE, belagt med forsølvet kobbertråd. Alle knudepunkter er beskyttet med udstrålet PO epoxy limet varme krymper . For at opnå bedste ydelse over tid, bør det laves inden i betonvægge.
• Valgfri kæde af sensorer integreret i væggen for at måle væg fugtighed og temperatur.
• Data kan vises lokalt (ECBS 2)
• Teknisk anvendelse og installations støtte bakkes op af førende forskere inden for fugtighed af bygninger fra det tekniske universitet i Danmark
• Udviklet og produceret i Danmark af AKJ Inventions

ECBS 2
ECBS 2 er et standard ECBS system. Den er designet til at håndtere kældervægge i et almindeligt familie hus på op til ca. 50 m af væggen . De nyeste versioner af ECBS 2 indeholder nu et værelses luftfugtighed sensor og væg luftfugtighed sensorer som kan tilsluttes, for at overvågne fugtigheden i kælderen og automatisk styre den eletroniske spænding i væggen. (væg -sensorer ikke inkluderet). Luftfugtigheden vises på den lokale ECBS 2 display.  

ECBS 2L
I nogle bygninger er det kun en enkelt væg , der har problemer med fugt forårsaget af op stigende fugt/kapillær sugning. I så fald kan ECBS 2 være til hjælp, hvorfor vi har ECBS 2L. Det er et lavere pris system med lavere kapacitet, uden nogen sensorer.

Se vores distributører af  ECBS herECBS Distributors

Mere information 
Hvis du er interesseret i mere information er du velkommen til at kontakte os her